11 de Març de 2019

Fibracat i la Societat Catalana de Tecnologia organitzen ‘Qui liderarà la revolució tecnològica del segle XXI?’

L’esdeveniment, que s’emmarca en els actes del 8 de març, vol posar de relleu que el talent femení és imprescindible per a aconseguir una veritable transformació tecnològica

Montse Guàrdia, Xantal Llavina, Núria Salán i Meritxell Bautista són les ponents d’un acte que moderarà Karma Peiró i clausurarà Joana Barbany

Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions amb capital 100 % català, coorganitza, juntament amb la Societat Catalana de Tecnologia, la taula rodona “Qui liderarà la revolució tecnològica del segle XXI?“. L’acte, tindrà lloc demà dimarts dia 12 de març, només quatre dies després del 8 de març i s’emmarca en el Dia Internacional de les Dones.

I és que la revolució tecnològica del segle XXI exigeix combinació de talents i, especialment les dones hi tenen un paper crucial. Tothom hi ha de ser present, i tots els punts de vista aporten riquesa. És per això que aquesta taula rodona vol analitzar i destacar la contribució del talent femení al desenvolupament de les tecnologies TECH/TIC a Catalunya. Ho farà amb la participació de diverses personalitats referents en diversos sectors tecnològics de Catalunya que donaran el seu punt de vista. Hi seran Montse Guàrdia, directora general d’Alastria; Xantal Llavina, directora i presentadora del programa Revolució 4.0; Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia i professora de la UPC; i Meritxell Bautista, cofundadora i Chief Marketing Officer (CMO) de Fibracat. Moderarà l’acte la periodista Karma Peiró, especialitzada en internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i el periodisme de dades; i la clausura anirà a càrrec de Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat.

L’acte es desenvoluparà a partir de les 6 de la tarda, a la Sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), al carrer del Carme, 47 de Barcelona. L’entrada és lliure i gratuïta, però cal tenir present que l’aforament és limitat. Totes les persones interessades en assistir a la taula rodona com a públic es poden preinscriure enviant un correu electrònic a sct@iec.cat o a marketing@ fibracat.cat.

En finalitzar la taula rodona, tots els assistents seran obsequiats amb una copa de cava, cortesia de Fibracat.

Fibracat, en la seva clara aposta pel talent femení, que promou l’ocupació de les dones dins del sector TIC i visibilitza les que ja en formen part, impulsa aquest acte en el qual es reflexionarà del paper crucial que juga i jugarà la dona en la revolució tecnològica.