21 de Març de 2019

VÍDEO | Les opinions de les participants a la taula rodona ‘Qui liderarà la revolució tecnolò’

Sense un veritable canvi en l’educació dels nostres fills i, sobretot, filles, no serà possible. Aquesta va ser una de les conclusions a la que es va arribar a la taula rodona ‘Qui liderarà la revolució tecnològica del segle XXI?’, organitzada per Fibracat i la Societat Catalana de Tecnologia. En una sala Pi i Sunyer completament plena (d’un públic paritari), va tenir lloc la taula rodona protagonitzada només per dones i que s’emmarcava en la commemoració del Dia de la Dona.

 

L’acte va aplegar noms femenins de primer nivell en l’àmbit tecnològic català. Van prendre-hi part Montse Guàrdia, directora general d’Alastria; Xantal Llavina, directora i presentadora del programa Revolució 4.0 i Premi Dona TIC Divulgadora 2018; Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia i professora de la UPC; i Meritxell Bautista, cofundadora i Chief Marketing Officer (CMO) de Fibracat. La moderadora va ser la periodista Karma Peiró, especialitzada en Internet, les TIC i el periodisme de dades, mentre que Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat, va ser l’encarregada de cloure l’acte.