23 d'Abril de 2019

Fibracat llança avui, dia de Sant Jordi, la telefonia mòbil a tot Catalunya

Fibracat, el primer i únic operador global de telecomunicacions català, llança avui, en un dia tant singular com la Diada de Sant Jordi, la seva oferta de telefonia mòbil a tot Catalunya per a particulars i empreses. L’operadora es troba immersa en un ambiciós pla d’expansió que la portarà a ser a tot el territori, no només oferint telefonia mòbil, sinó també fibra òptica i telefonia fixa.

En el marc d’aquesta aposta pel territori, l’operadora s’està desplegant per tot el país i està fent créixer la seva presència física en diversos punts de la geografia catalana obrint noves oficines a Barcelona, Lleida, Girona i Reus, que se sumen a la de Manresa.

En aquest context de decidida expansió, Fibracat, lluny d’augmentar tarifes com tendeixen a fer la resta d’operadores, ha ampliat, molt recentment, les prestacions dels seus serveis, ha abaixat preus d’algunes tarifes i, fins i tot, en alguns casos, ofereix importants millores al mateix temps que retalla preus.

Un reconeixement a dones revolucionàries

Fibracat presenta avui les seves set tarifes de mòbil atrevidament revolucionàries, que entronquen amb els valors de la cultura i les lletres catalanes des d’una perspectiva totalment femenina, ja que han estat batejades amb noms de pila de dones revolucionàries (escriptores, activistes, il·lustradores…), que en la majoria dels casos van lluitar per mantenir viva la llengua i la cultura catalanes. Així doncs, Fibracat ret homenatge a dones influents contemporànies que han lluitat pels drets i llibertats i que han fet grans aportacions a la cultura i l’educació catalanes.

Dels set noms de dona, n’hi ha que ens connecten directament amb cinc dones reals i influents
en la història contemporània de Catalunya: Muriel (Casals), Caterina (Albert), Montserrat (Roig), Lola (Anglada) i Joana (Raspall); i n’hi ha dos que de manera indirecta (Elna i Aloma) ens remeten a dues dones també referents. Elna ens recorda la gesta d’una altra gran dona, la suïssa Elisabeth Eidenbenz; i en el segon cas, Aloma ens porta a pensar directament a la novel·la homònima de Mercè Rodoreda, una autora clau en la història de la cultura i les lletres catalanes.

Unes tarifes extraordinàries

Fibracat, en el llançament de la telefonia mòbil a tot el país, ha tornat a refermar el seu compromís per oferir unes condicions més que competitives a uns preus increïbles. Prova d’això n’és la tarifa Muriel. Per només 20 euros al mes (amb IVA inclòs) la tarifa Muriel inclou trucades il·limitades, 25 gigues i 1.000 SMS nacionals a mòbils Fibracat. La resta de tarifes de telefonia mòbil es poden consultar aquí: www.fibracat.cat.

La potent expansió de Fibracat

Fibracat, el primer i únic operador global de telecomunicacions 100% català, és una empresa que aspira a convertir-se en líder del mercat a Catalunya, en un sector fins ara dominat per gegants. Nascut l’any 2013 al cor de Catalunya, Fibracat es troba immersa en un ambiciós pla d’expansió que la portarà a oferir fibra òptica real a totes les ciutats del país durant aquest 2019 i a ser a absolutament a totes les poblacions catalanes de més de 50 habitants en menys de 5 anys. Fibracat s’ha convertit en una companyia de telefonia mòbil de consideració FULL, obtenint el segell d’operador mòbil complet i entrant en competència directa amb els operadors més importants de l’estat espanyol.