14 de Juny de 2019

Els polítics ja han rebut les targetes SIM 3.0 de Fibracat

Les targetes SIM 3.0 enviades per Fibracat, dimarts passat en el marc de la iniciativa “Dialogar“, ja han arribat als tretze polítics catalans i espanyols als quals anaven adreçades. ‘Dialogar’ és una iniciativa d’RSC de la companyia, per instar als polítics a desencallar la crisi institucional perquè trobin una solució al conflicte Catalunya-Espanya.

El dia 4 de juny Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions amb capital 100% català, va enviar una carta amb una targeta SIM 3.0, per correu certificat, a tretze polítics dels principals partits catalans i espanyols perquè obrin un diàleg real i directe, i va presentar la iniciativa amb un acte al Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona. L’esdeveniment va incloure un debat entre Joana Ortega, vicepresidenta del Govern de la Generalitat, i Montserrat Nebrera, exdiputada del Parlament de Catalunya, moderat i presentat pel periodista Josep Puigbó. Meritxell Bautista, cofundadora i CMO de Fibracat, també va intervenir per explicar la iniciativa impulsada per l’operador.

A continuació, deixem un vídeo resum de l’acte.