14 de Juny de 2019

Meritxell Bautista encoratja les dones a ser guerreres, a l’eWoman Girona

Aquest dijous, la cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista, ha participat a eWoman Girona, amb una ponència que portava per títol “Sense por a Goliat”, a la qual ha explicat la seva trajectòria personal i professional gràcies a la qual ha arribat a ser cofundadora de Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions amb capital 100% català.

A la seva intervenció, Mertixell Bautista ha assegurat que, per tenir èxit a la feina, “s’ha d’estar preparat intel·lectualment però, també, emocional i mentalment”. La cofundadora de Fibracat ha comentat que, “tot just en el moment en què era la dona de meva vida, conec l’home de la meva vida i creem Fibracat, l’empresa de la nostra vida”. Des del punt de vista professional, ha explicat  també l’aventura de fundar el que avui és el primer operador global de telecomunicacions 100% català amb el seu home, amb qui “vaig descobrir que la meva gran aventura professional tot just comença”, perquè un dels objectius de la companyia és “convertir Fibracat en l’operadora de referència a Catalunya, la qual cosa estem aconseguint, perquè estem invertint molt fort en fibra òptica i telefonia mòbil”.

Meritxell Bautista ha afegit que “Fibracat és una dona forta i que creu en sí mateixa, ja que la companyia compta amb un 60% de dones en el seu equip directiu, inverteix en positiu i competeix sense complexes”, perquè -com ha especificat- “és una dona que sent la por però no la frena, la manté viva; no té por dels canvis, perquè ella mateixa encarna el canvi, la millora, la innovació”.

Finalment, ha encoratjat les dones assistents en aquesta trobada amb les següents paraules, perquè no tinguin por a Goliat: “Totes som guerreres, i guerrers, en una vida plena de Goliats als que els hi hem de plantar cara, sense pressa, sense límits i sense por, per poder continuar amb la nostra trajectòria professional o, simplement, la nostra vida”.

Una trobada molt femenina

eWoman Girona és una jornada que té com a objectiu servir d’altaveu per mostrar casos d’èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional i lluita en diferents entorns de l’actualitat. A eWoman participen dones emprenedores i empresàries de la comarca, essent les dones més influents en l’àmbit empresarial.