2 de Juliol de 2019

Acord de col·laboració entre Fibracat i l’AGE

Aquest matí, l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) ha nomenat Meritxell Bautista, cofundadora de Fibracat, membre d’aquesta associació que aglutina un col·lectiu format per més de 150 dones empresàries i professionals, amb l’objectiu d’impulsar la figura de la dona TIC a Girona.

Meritxell Bautista s’ha mostrat molt agraïda de poder formar part de l’AGE i ha afegit que “és un pas molt important per donar visibilitat a les dones en el sector de les telecomunicacions”; un sector on el desequilibri entre homes i dones en llocs de responsabilitat encara és més gran que en d’altres i en el qual la presència de la dona gairebé no ha crescut en els darrers vint anys, passant del 33% de l’any 1999 al 37,4% del 2017, segons dades d’AMETIC.

Al mateix temps, Maria Rosa Agustí, presidenta de l’AGE ha anunciat que, a partir d’ara, “l’Associació passarà a tenir Fibracat com a operador de telecomunicacions de referència”, la qual cosa suposa que totes les seves associades podran gaudir de condicions molt avantatjoses en els serveis de telecomunicacions i de telefonia mòbil de Fibracat.

Aquest nomenament coincideix amb el fet que el primer operador global de telecomunicacions 100% català que ofereix serveis d’Internet, fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV online té previst obrir una store en el carrer Santa Clara número 20 d’aquesta ciutat catalana a partir d’aquest mes de setembre.