11 de Juliol de 2019

FIBRACAT i l’Associació Catalana de Municipis signen una aliança pionera en compra agregada de telecomunicacions

Aquest matí, a la seu de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), el cofundador i CEO de FIBRACAT, Josep Olivet, ha signat un acord de col·laboració –que té vigència fins al proper 31 de desembre del 2019 i és prorrogable– amb David Saldoni, President de l’ACM, amb l’objectiu d’oferir els serveis d’Internet, telefonia mòbil i fixa WP de FIBRACAT a tots els municipis afiliats a l’ACM i de col·laborar com a patrocinadors amb aquesta associació. D’aquesta manera, FIBRACAT és la primera companyia de telecomunicacions que entra com a empresa col·laboradora d’aquesta associació.

Per a la cofundadora i CMO de FIBRACAT, Meritxell Bautista, “aquest acord suposa donar suport a tots els socis de l’ACM per facilitar-los la gestió del seu dia a dia amb els nostres serveis de telecomunicacions i és la porta d’entrada per fer més col·laboracions properament, com ofertes especials i exclusives pel gairebé miler de socis de l’ACM”.

Per la seva banda, David Saldoni, ha volgut remarcar que precisament “l’objectiu de l’ACM és col·laborar amb empreses del territori que puguin oferir serveis de qualitat a uns preus molt competitius –com és el cas de FIBRACAT–, així com ser la porta d’entrada perquè puguin interactuar amb les institucions públiques; els acords de les quals normalment acaben en mans de grans empreses”.

Un ens local molt competitiu

Aquest acord suposa arribar com a empresa col·laboradora als 977 socis que té aquesta associació, en concret, a 932 ajuntaments, 41 Consells Comarcals i les 4 Diputacions. Entre altres funcions, l’ACM defensa i representa els interessos del món local davant d’altres administracions supramunicipals, assessora i dona suport als ens locals, analitza i reflexiona acuradament sobre tot el que afecta al món local i compra de forma agregada serveis per millorar les condicions econòmiques i administratives dels ens locals.