13 d'Agost de 2019

Fibra òptica per a empreses i molt més, amb Fibracat

Si tens una empresa, suma’t a la revolució de la comunicació perfecta: fibra òptica per a empreses, telefonia per a empreses i mòbils per a empreses. Tenim una infraestructura pròpia, amb la qual podem oferir el preu més competitiu del mercat; un servei de més qualitat i, sobretot, seguretat; un tracte personalitzat pel client i la latència d’Internet més baixa de tota Espanya, ja que comptem amb acords amb les sis xarxes més importants del món.

Fibra a l’alçada de la teva empresa

Des de 100 Mb simètrics, ideal per a allà on encara no arriba cap xarxa de fibra òptica, fins a 10 Gb simètrics, molt important per a empreses o institucions que controlen la seva pròpia xarxa i regulen la velocitat en funció de les necessitats de cada lloc i cada moment. Escull una de les nostres competitives tarifes de fibra òptica real o apunta’t a la revolució de la fibra dedicada extrema. Gràcies a la velocitat de connexió més ràpida del sector, creixem amb tu.

Telefonia perfecta

T’oferim el sistema que ja utilitzen Google, la NASA i moltes altres grans companyies globals. En col·laboració amb Avaya, líder mundial de solucions en centres de contacte i solucions empresarials de comunicació, a Fibracat empreses disposem de les millors centraletes del moment, un exclusiu sistema híbrid que unificarà tota la teva xarxa telefònica (fix, mòbil i VoIP) amb la màxima garantia de seguretat.

Mobilitat personalitzada

Des d’una línia per a autònoms fins a tots els números de la teva organització amb distribució personalitzada de dades.
Amb la nova targeta SIM 3.0 de Fibracat, ens movem amb tu. És per això que personalitzem tarifes perquè s’adaptin a les teves necessitats. N’oferim quatre de predefinides, que poden encaixar amb les teves preferències. Contracta el que necessitis, ni més ni menys.

Més informació a: https://www.fibracat.cat/empreses/