20 de Setembre de 2019

Coneixes l’àrea client de Fibracat

Has fet un tomb per l’àrea de client de Fibracat? Si ho has fet, hauràs vist que hi ha múltiples dades i opcions per tal que tinguis tot el que necessitis i ho trobis fàcilment. Si encara no ets usuari de Fibracat (corre a fer-te) o ets nou, no et preocupis, ja que aquest post anirà orientat a donar-te quatre pinzellades per tal d’ajudar-te a interpretar les dades, les factures i tot el que pots arribar a trobar.

Des del teu espai d’usuari podràs dur a terme diferents accions. És un espai on tindràs l’opció de gestionar diversos aspectes dels serveis que tinguis contractats, des de paràmetres tècnics de la fibra, del mòbil o la TV, fins a consultar les teves factures i altres dades de consum. També podràs veure l’estat de les teves connexions, els termes i condicions i, fins i tot, ens podràs deixar suggeriments perquè puguem continuar creixent. La teva opinió ens importa.

Inici

A la pàgina principal trobaràs un missatge de benvinguda i l’identificador del teu servei, on també veuràs el seu estat (si és actiu i respon), a més de les característiques bàsiques del teu producte (si tens Fibracat TV, per exemple). Veuràs que apareix un codi QR que, si llegeixes mitjançant una aplicació, et permetrà configurar l’accés Wi-Fi de qualsevol dispositiu. Tot i això, ara per ara, aquest servei només està disponible per telèfons Android.

 

Dades del client

Aquí trobaràs totes les dades de contacte del titular de la línia, que podràs modificar, i les dades de facturació, incloent-hi l’adreça de facturació i el número de compte. En el cas que volguessis o necessitessis fer canvis en aquestes dades, podràs adreçar-te al correu que us apareixerà a la part superior dreta: administracio@fibracat.cat.

Servei de Fibra

Aquí trobaràs les dades del teu servei de fibra contactat i el seu estat actual. En aquest apartat podràs gestionar tots els teus serveis i administrar els paràmetres tècnics dels quals estiguin actius. A més, també tindràs la mateixa opció QR de l’inici, per tal de configurar l’accés Wi-Fi des de qualsevol dispositiu.

Servei Mòbil

En aquest apartat trobaràs totes les dades de consum de les línies mòbils de Fibracat que tinguis contractades, incloent-hi els minuts i els GB gastats i els que encara et quedin. També trobaràs la informació sobre la tarifa, així com si existís algun tipus de consum addicional i el seu preu. Dins d’aquest apartat, també podràs veure el registre de trucades, amb totes les dades necessàries com el dia i l’hora, la destinació, el tipus, la durada, la tarifa en la qual es produeix i l’import.

Packs

Aquest apartat és per a tots aquells usuaris que tinguin contractat algun dels nostres packs. Aquí trobaran tota la informació que necessiten, com l’oferta de packs, les característiques o el preu.

Factures

En aquest apartat veuràs totes les factures, mes per mes, amb totes les dades de consum i tots els productes i línies incloses. Pots veure la despesa total de cada mes i, a més, veure la factura completa i desglossada en .pdf (una bona manera d’estalviar paper).

Així doncs, amb Fibracat podràs gaudir d’un portal que et dona totes les facilitats possibles per tenir el màxim control de tots els productes que tinguis contractats. Des de gestions econòmiques a tècniques, a Fibracat  posem a la teva disposició totes les eines que necessitis. I, en el cas de voler una ajuda extra, no dubtis en trucar-nos el 1711 i intentarem solucionar els teus problemes amb la màxima agilitat possible.