9 de Setembre de 2019

Fibra Extrem, la millor opció per a les empreses globals

A Fibracat som conscients que les empreses necessiten una connexió corporativa impecable. Sigui quin sigui l’àmbit de feina, hi ha una part de negoci digital que obliga a fer molt treball a la xarxa. A més, hi ha altres aspectes que obliguen les empreses a tenir una bona connexió, ja que s’han de fer videoconferències, guardar dades al núvol o reproduir vídeos en directe, entre altres coses. Per tant, és indispensable comptar amb una connexió forta i, molt important també, segura.

Fibra Extrem, una solució de connectivitat idònia

Tot i que moltes empreses ja utilitzen la fibra, aquesta encara no arriba a tots els racons. Però això no és un problema amb Fibracat, ja que compta amb un servei diferent: Fibra Extrem. Es tracta d’un servei de connexió per a les empreses més globals, institucions que controlen la seva pròpia xarxa i poden regular la velocitat en funció de les necessitats de cada lloc i cada moment. Una opció que funciona amb la xarxa directe de Fibracat i és ideal per tenir una alternativa ràpida, eficient, segura i que arriba on faci falta.

Per exemple, Fibra Extrem és una opció de fibra dedicada ideal per aquelles empreses amb oficines que necessiten llibertat a l’hora de distribuir i regular el seu servei. A la web de Fibracat trobaran tres tarifes diferents amb altes velocitats (10 GBPS, 1GBPS i 100 MBPS). Tot i això, aquestes tarifes són orientatives, ja que Fibra Extrem és un servei personalitzat. Així doncs, el servei s’adapta a les necessitats que tingui la empresa, per tal d’oferir-li totes les facilitats i avantatges possibles.

Però, per què és millor la fibra a les empreses?

En primer lloc, la primera resposta sempre és la velocitat. Una connexió ràpida, tant de pujada com de baixada, és un factor clau a l’hora de treballar a la xarxa, tant per descarregar, enviar i pujar tota mena d’arxius. També és important que aquesta velocitat no pugui veure’s afectada encara que trobem diversos equips treballant al mateix temps. Per aquesta raó, Fibracat ofereix diferents opcions i tarifes segons les necessitats de les empreses.

Un altre factor clau és la seguretat. En aquest post, ja vam recordar la importància que té la ciberseguretat, tenint en compte que treballem amb moltes dades, algunes de les quals són de vital importància, que corren el risc de quedar exposades. La fibra és un mètode més segur, encara que això no és motiu suficient per donar-li l’atenció que mereix. És necessari treballar en un entorn segur, on s’evitin les filtracions.

I, per últim, hem de comptar amb una opció en la qual puguem confiar. La fibra òptica és una manera de connexió més fiable, que necessita moltes menys atencions de manteniment. A més, no cal recordar que amb la fibra òptica ja no hi ha problemes amb les interferències electromagnètiques, així que no es perd qualitat en la connexió.

Volem ser el teu partner

Com que sabem que la connexió a la vostra empresa és vital, Fibracat vol convertir-se en el vostre partner estratègic per afrontar amb èxit la transformació digital que estem vivint avui dia. Entrant aquí, podreu veure totes les opcions que oferim, amb les millors prestacions i amb el millor equip professional i humà per donar-te la millor assistència. Confia en Fibracat.