22 d'Octubre de 2019

Fibra gratis fins al 2020 contractant-la a la nova Store de Girona

Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions amb capital 100% català, ha aterrat aquest dilluns a les comarques gironines obrint una nova Store a la ciutat de Girona: al carrer Santa Clara, 20. I per celebrar-ho, fa una promoció de fibra gratis fins al 2020.

Qualsevol persona que es doni d’alta de la fibra òptica de 200/200 o 500/500 Mbps presencialment a la botiga de Santa Clara 20 de Girona tindrà la fibra gratis fins el 2020. La promoció només és vàlida anant a la nova Store de Girona, no a la de Manresa, ni a la de Reus, ni per Internet.

El període de promoció, que conclourà el 15 de novembre, es pot aplicar a qualsevol municipi de Catalunya on hi hagi cobertura de Fibracat de manera directa i el primer pagament s’efectuaria el dia 1 de febrer de 2020.

Els detalls de les condicions legals d’aquesta promoció es poden consultar a la pàgina web i presencialment al nou establiment.