4 d'Octubre de 2019

Fibracat converteix el Nou Congost en el pavelló millor connectat d’Europa

Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions 100% català, ha convertit el Nou Congost de Manresa en “el pavelló ACB millor connectat de tota Europa”. Amb una inversió d’uns 20.000 euros, que ha realitzat íntegrament l’empresa, han permès cobrir el 100% de l’equipament municipal.

S’han instal·lat 9 antenes al voltant de la pista i 3 més a la zona de vestidors que permeten una connexió màxima de 500 usuaris per antena. La cobertura de fibra òptica de l’operador permetrà una connexió simultània de fins a 6.000 persones, quan l’aforament de la instal·lació és de 5.000 seients.

Fibracat oferirà al pavelló una connexió de 10 Gb/s simètrics, xarxa a la qual ja es podran connectar els espectadors del pròxim partit del BAXI Manresa, contra el Gran Canària, diumenge a les 12.30. La cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista, ha assegurat que “la ciutat se situa així en l’avantguarda del negoci esportiu del segle XXI”.

“Fibracat és una empresa del territori, que no té por als reptes de futur i que vol obrir les ciutats a les noves oportunitats que vénen de la mà de la tecnologia, com ja vam fer el 2015 situant Manresa com una de les tres ciutats més ràpides a Internet d’Europa”, ha indicat. Bautista ha instat al club, als tècnics, als jugadors i sobretot a la ciutat de Manresa “a gaudir d’una nova experiència tecnològica des del món de l’esport”.

La cofundadora de Fibracat ha estat acompanyada pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú, que ha destacat la importància de la inversió de Fibracat, una empresa del territori. També ha animat els manresans a sentir-se orgullosos de les millores que s’han fet al pavelló del Nou Congost.

El vicepresident esportiu del BAXI Manresa, Jordi Singla, ha valorat positivament la inversió i ha recordat que el club serà un dels grans beneficiaris de la nova infraestructura. D’aquesta manera, el BAXI Manresa es converteix en el club ACB amb la millor connexió d’Europa, cosa que permet millorar els serveis de la sala de premsa, les retransmissions, el treball dels tècnics i, evidentment, una nova experiència pels espectadors.