22 d'Octubre de 2019

Fibracat obre una nova Store al centre de Girona

Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions amb capital 100% català, ha aterrat a les comarques gironines i ho fa obrint una nova Store a la ciutat de Girona. Es tracta del tercer establiment de la companyia, que ja té una Fibracat Store a Manresa (on també té establerta la seu) i una altra a Reus, des de l’abril passat.

D’aquesta manera, la companyia fa un nou pas en el seu procés d’expansió, que l’ha de portar a fer el salt definitiu a tot Catalunya i a ser present físicament no només a Girona, sinó també a Lleida i Barcelona, ciutats en les quals obrirà noves Stores.

L’operadora catalana ha escollit el número 20 del carrer de Santa Clara, situat al cor de Girona, per ubicar-hi la seva Store de referència per als clients de la demarcació; una ubicació immillorable i que posa de manifest que es tracta d’un territori essencial en el procés d’expansió. Des de la capital del Gironès, Fibracat donarà servei específic a la tota la demarcació i oferirà els serveis de fibra, telefonia fixa i mòbil, i TV online.

Fibra gratis per a les noves altes

Amb motiu de l’obertura, i fins al 15 de novembre, oferim la fibra òptica gratuïta fins al 2020 pels nous clients que es donin d’alta a la Fibracat Store de Girona. Els detalls de les condicions legals d’aquesta promoció es poden consultar a la pàgina web i presencialment al nou establiment.