14 d'Octubre de 2019

Fibracat, patrocinador únic per a la Champions League del Baxi Manresa

Fibracat, l’operador global de telecomunicacions a Catalunya, i el BAXI Manresa han anunciat avui l’acord de patrocini per a la Basketball Champions League, la competició europea que aquesta temporada juga el club del Bages. El pacte suposa que la marca de l’operador de telecomunicacions apareixerà a la samarreta i al pantaló, entre altres espais d’esponsorització. El president del Bàsquet Manresa, Josep Sàez, ha agraït l’aposta d’una empresa “nascuda a Manresa” per sumar-se al projecte del bàsquet.

La cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista, ha assegurat que “és un esdeveniment important: el retorn del basquet de la nostra ciutat a les competicions europees i nosaltres volíem ser al seu costat. La Responsabilitat Social forma part de l’ADN de Fibracat. De fet, Fibracat neix amb la vocació de reequilibrar el territori, conscient que la fibra òptica és una infraestructura essencial per al desenvolupament”.

Bautista ha explicat que el patrocini es fa “sense deixar de perdre l’essència de Fibracat”. De fet, la companyia fa una aposta en el seu model de gestió i en el desenvolupament orgànic de l’empresa pel talent femení. Per això, l’esponsorització fa una aposta en aquest mateix sentit i se centra en la potenciació de l’esport femení.

Aposta pel talent femení

L’acord suposa, a més d’aparèixer a la samarreta i al pantaló, que Fibracat portarà a cada partit un equip femení, jugadores de basquet, perquè juguin en el descans dels partits europeus al Nou Congost. De fet, a l’acte han assistit dues representants del CB Solsona, primer club que participarà aquesta setmana en la mitja part del partit que enfrontarà dimecres els manresans contra el Polski Cukier Torun. Bautista ha agraït l’assistència a l’acte de Sònia González, entrenadora del cadet CB Solsona, i d’Anna Pujol, jugadora del Sénior femení.

La directiva de l’empresa tecnològica Meritxell Bautista ha recordat que “aquesta és la primera acció d’esponsorització que volem allargar en el temps i de la qual volem fer partícips a altres clubs esportius o entitats de Catalunya que, com Fibracat, apostim també pel talent femení”. Per això, ha anunciat que les pròximes setmanes s’obrirà el web de Fibracat a la recepció de peticions de nous clubs femenins per participar en els partits, així com per rebre peticions de mecenatge.

El president del BAXI Manresa, Josep Sáez, ha valorat positivament l’acord i ha posat en relleu que una empresa en expansió a tot Catalunya hagi fet aquesta aposta. A més, Sáez ha volgut destacar que l’aportació tingui una dimensió social.