2 d'Octubre de 2019

Fibracat, patrocinador tecnològic del Business Tourism Market

Fibracat, el primer operador global independent de telecomunicacions 100% català, serà un dels protagonistes de la segona edició del fòrum de turisme Business Tourism Market (BTM), que tindrà lloc aquest dijous 3 d’octubre al Guitart Central Park Aqua Resort, a Lloret de Mar, sota el nom ‘Del canvi a la transformació digital’. Fibracat és el patrocinador tecnològic d’aquest fòrum.

La cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista, presentarà la ponència “Sense por a Goliat. Fibracat, connectant amb el món”, on exposarà els reptes i les oportunitats que la companyia ofereix amb la seva instal·lació de fibra òptica. A més, repassarà temes d’actualitzat com l’arribada del 5G i el que pot suposar per a un usuari.

El fòrum, promogut per la Fundació Climent Guitart, l’Agència EFE i l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, aplega altres figures de primer nivell de diferents àmbits: des de la gastronomia a la seguretat, passant per la sociologia o la transformació digital. El BTM compta amb el suport de la Fundació ‘la Caixa’, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Ajuntament de Lloret de Mar.