25 d'Octubre de 2019

Fibracat, premi Climent Guitart a l’Emprenedoria

Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions 100% català, va ser un dels grans protagonistes de la cinquena edició dels Premis Climent Guitart: la Fundació Climent Guitart, organitzadora de l’acte, va atorgar a Fibracat el premi a l’Emprenedoria a La Costa Brava-Pirineu Girona pel seu model de negoci i la seva capacitat innovadora a l’hora de competir en un mercat consolidat com el de les telecomunicacions.

Els Premis Climent Guitart es van celebrar ahir a la nit a Lloret de Mar per guardonar els quatre àmbits en els quals l’hoteler Climent Guitart va fonamentar bona part de la seva vida professional i personal: la música, la solidaritat, l’emprenedoria i la formació.

A més de Fibracat, també van ser guardonats la Fundació la Fageda, amb el premi a la Solidaritat, la fundació privada Taller de Música, premi a la Música, i Raúl Lopera, amb el premi a la Formació, que es dona cada any a l’estudiant amb millor nota del Cicle Formatiu d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Ramon Coll i Rodés, de Lloret de Mar.

Més d’un centenar d’assistents es van reunir en aquesta vetllada celebrada a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret de Mar, on van gaudir de l’actuació musical del Quartet del Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals de Barcelona.