8 de Novembre de 2019

Fibracat inaugura la seva primera store a Girona

Fibracat, l’empresa de telecomunicacions de capital 100% català, ha inaugurat aquesta tarda la seva primera store a Girona, amb el suport del teixit empresarial, personalitats de l’àmbit institucional i personatges rellevants de la societat gironina.

L’store de Fibracat, ubicada al cèntric carrer Santa Clara, té tres plantes i més de 200 m2. Amb la tria d’aquesta ubicació estratègica, l’operador es consolida a la demarcació de Girona i continua el seu pla d’expansió arreu de Catalunya.

Meritxell Bautista i Josep Olivet, cofundadors i CMO i CEO de Fibracat, respectivament, han volgut reforçar “el compromís i la creença que Girona és la clau de l’èxit de l’expansió de Fibracat al territori” i que estan “segurs que l’operador tindrà molt bona acollida a la demarcació”. Des de la capital del Gironès, Fibracat ofereix serveis de fibra, telefonia fixa i mòbil i TV online.

Els fundadors de Fibracat han reunit una cinquantena de convidats, com l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Cambra de Comerç, Jaume Fàbrega; el vicepresident del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la demarcació, Jordi Grau; la presidenta de l’Associació Gironina d’Empresàries, Rosa Maria Agustí; o la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, entre altres.

El pròxim store que inaugurarà Fibracat serà a la ciutat de Lleida a finals d’aquest mes.