20 de Desembre de 2019

5 smartphones per regalar aquest Nadal

El Nadal ja és aquí. Un altre cop les reunions familiars (amb les seves discussions), l’arbre, els colors, els àpats i, per descomptat, els regals. I amb els regals, els dubtes: I si no li agrada? O si no li va bé? Ja té de tot, no necessita res. Al final, un gest que hauria de ser amè i divertit pot acabar sent, fins i tot, estressant. Però avui et presentem una solució, un regal d’aquests que sempre triomfen, que fan realment il·lusió: una llista amb 5 smartphones per regalar aquest Nadal.

Xiaomi Mi Mix 3

Comencem amb una de les marques que més ha crescut els últims anys: Xiaomi. Compta amb múltiples models i es fa difícil escollir un, però per aquest post ens posicionarem pel Xiaomi Mi Mix 3. Aquest smartphone, amb un disseny modernista i atractiu, és ideal pels amants de la fotografia, gràcies a la seva doble càmera de 12 megapíxels amb gran angular, oferint uns resultats magnífics. Un processador Qualcomm: Snapdragon 845, 6 GB de memòria i una bateria de llarga durada el converteixen en una bona opció, encara que amb un preu més elevat que els que presentem a continuació.

Xiaomi Mi 9T

Aquest el podríem considerar un annex a l’anterior, ja que parlem de la mateixa marca però amb un mòbil més econòmic. Les prestacions d’aquest Xiaomi Mi 9T es poden considerar per sobre la gamma del seu preu, que no arriba als 300 euros. Un dispositiu tot pantalla, amb càmera pop-up i una autonomia sorprenent, a banda de la seva potència i el processador, el converteixen en l’elecció més fàcil quan ens movem en una franja econòmica. Segons diferents rànquings en pàgines especialitzades, aquest seria el mòbil guanyador si parlem de telèfons per sota dels 300 euros.

Huawei P30 Lite

Passem d’una marca xinesa a una altra: Huawei. Aquesta marca té entre cella i cella augmentar la seva quota de mercat i posicionar-se com una de les líders del sector, tot i que els últims temps no ho ha passat gaire bé. El Huawei P30 Pro és un smartphone impressionant, però que pot anar-se’n de pressupost fàcilment. Per això, en aquest post seria més recomanable parlar del Huawei P30 Lite.

Parlem d’un telèfon que concentra algunes de les grans aptituds de la versió Pro, amb una grandària, un disseny i un pes que el fan realment còmode d’utilitzar. A més, Huawei és una marca que es caracteritza per la seva bona compactació als seus terminals. Aquests elements, unit al fet de comptar amb una bona càmera, una potència de memòria més que acceptable i una bateria de bona durada, el fan ser un smartphone molt ben equilibrat.

Motorola One Vision

Aquest telèfon va ser concebut amb la idea de ser un dels referents a la gamma dels smartphone per sota dels 300 euros. Motorola One Vision té una molt bona combinació de prestacions, un disseny atractiu i innovador i un preu molt raonable. Un software molt senzill d’utilitzar (idoni per aquells que no volen complicacions), un sistema operatiu Android One, sense capa de personalització i una més que correcta capacitat d’emmagatzematge.

Samsung Galaxy A50

Per acabar, farem menció a una de les grans marques tradicionals com és Samsung. L’empresa coreana té diferents models que podrien entrar en aquesta llista, però ens quedarem amb el Samsung Galaxy A50. També per sota dels 300 euros, aquest smartphone destaca per la qualitat de la seva pantalla i una bateria de gran durada, capaç d’aguantar llargs temps d’autonomia. Per prestacions i preu, parlem d’un terminal complet d’una firma tradicional, que és sinònim de qualitat.

Ja veus que, aquests telèfons, unit a una de les tarifes que ofereix Fibracat, seran el regal perfecte per aquest Nadal. Així, és segur que no fallaràs!