12 de Desembre de 2019

Fibracat duplica els gigues de la seva tarifa més competitiva

Fibracat, el primer operador de telecomunicacions 100% català, duplica els gigues de la tarifa de mòbil Muriel, de 25 a 50 GB, per convertir-la en una de les més competitives del mercat. Una millora de les condicions amb la qual Fibracat espera multiplicar per dos els clients d’aquesta tarifa durant el primer trimestre del 2020.

A partir d’ara, tant els nous clients de la tarifa Muriel com els que ja ho són podran gaudir de 50 GB, a més de trucades il·limitades, per només 20 euros al mes. Una millora sense restriccions ni condicions durant tota la durada del contracte.

Aquesta és la principal diferència amb altres operadors: mentre que la competència ofereix promocions amb una duració limitada i sols per als nous usuaris, Fibracat fa un augment il·limitat en el temps i també per als seus clients actuals.

Com expliquen els fundadors de Fibracat, Meritxell Bautista i Josep Olivet, “teníem clar des del primer moment que havíem de premiar la contractació dels nous clients i, alhora, la fidelització dels usuaris que ja confien en nosaltres, a diferència d’altres operadors, que només premien els nous”.

Altres tarifes de Fibracat

D’acord amb el compromís de Fibracat amb els clients de prestar un servei de qualitat, proper i universal, l’empresa té altres sis tarifes diferents, amb nom de dones que han estat influents a la història contemporània de Catalunya, que s’adapten a les necessitats de tots els seus clients: Elna, Caterina, Aloma, Montserrat, Lola i Joana.