27 de Febrer de 2020

Fibracat TV: la teva app tv

Encara no utilitzes l’app Fibracat TV? Doncs si és així, no saps el que et perds! Una potent aplicació (que pots trobar gratuïtament a Google Play i APP Store) amb una interfície ràpida i intuïtiva, que et permetrà veure una àmplia varietat de canals i que trobaràs a Fibracat TV. On vulguis, i quan vulguis, amb total tranquil·litat i qualitat.

L’aplicació de Fibracat TV permet veure la programació de qualsevol programa dels últims 7 dies i inclou un cercador per trobar el que busques d’una manera ràpida i senzilla. També podràs fer servir un intuïtiu menú de preferits per accedir al contingut que més t’agradi i tindràs la possibilitat de seleccionar el canal d’àudio que més et convingui. En definitiva, una manera d’accedir als millors continguts de televisió en directe sempre que vulguis.

Fibracat TV, plataforma innovadora i competitiva

El mercat de la televisió a la carta i els operadors s’està enfrontant a diversos canvis, com l’aparició de plataformes com Netflix, Amazon Video, Rakuten TV i ara Disney +. Tots els operadors havien fet del seu paquet de televisió un dels principals reclams per contractar les seves tarifes o ofertes. Excepte Fibracat, que ofereix una plataforma innovadora com Fibracat TV, gratuïta per als seus clients de fibra òptica, sigui el paquet que sigui.

Fibracat aposta per la llibertat del consumidor per decidir, ja que és intel·ligent i sap el que vol. L’operadora ha entès que el mercat vol desvincular el seu operador d’Internet del que el consumidor vol veure a la televisió i que el que necessita és tenir la llibertat per contractar cada plataforma en funció del que vol veure. Ah, i tot això, sense oblidar el dret a l’estalvi, ja que els preus de Fibracat són realment competitius.