20 de Març de 2020

És l’hora de la transformació digital

L’estat d’emergència en el que ens trobem fa palesa la importància de la digitalització de les empreses, no només pel que fa al teletreball, sinó per totes les potencialitats que ofereix. Perquè, si una cosa aprendrem d’aquest període, serà la importància de la tecnologia i de la transformació digital.

Teletreball, protagonista

El teletreball és un dels grans protagonistes de la situació actual. Oblidat fins ara, amb la quarantena moltes empreses s’han vist forçades a provar les funcionalitats del treball a distància que, si tot va bé, farà el pas definitiu per quedar-se. Per què? Per diverses raons que resumirem en dues. La primera, perquè els números deixen clar que treballar a distància és productiu: fer un 20% de les hores laborals des de casa millora la conciliació i, per tant, el benestar.

L’altra raó és la mateixa tecnologia i la seva democratització. No es necessita gaire més que un portàtil i/o un smartphone i una bona connexió. Si abans ja era possible, les velocitats que ofereix la fibra òptica, com les de Fibracat, permeten treure tot el profit a videotrucades, reunions online o treballar amb arxius grans amb total facilitat, rapidesa i eficiència. I si la teva eina és el mòbil, tarifes com la Muriel estan pensades perquè no et preocupis per la quanitat de dades.

La transformació digital, essencial per al futur de l’empresa

Avui dia, és indispensable tenir presència a la web. Independentment de l’àrea o sector de negoci, el públic ha de tenir present la teva marca. Però, si el teu negoci es basa en la venda, és imperatiu disposar d’una bona estratègia digital i un apartat e-commerce. Sobretot en un moment com l’actual, on el confinament provoca que el públic sigui més actiu a les xarxes i encara estigui més interessat en els productes que els puguem oferir. En altres temps, aquesta crisi seria crítica per a les empreses, però avui dia, amb els avantatges que ofereix la transformació digital i la possibilitat de treballar en línia, es pot convertir en una oportunitat.

És el moment de demostrar que la teva empresa no s’atura i que disposa de les eines necessàries per superar aquest període incert i excepcional. Per tal d’aconseguir-ho, el primer que necessites és d’una connexió a internet fiable, ràpida i de qualitat. Per això, a Fibracat trobaràs des de 200 Mb fins a 10 Gb de fibra simètrica. Tarifes realment competitives amb un únic objectiu: connectar per créixer amb la teva empresa.

Noves formes de treballar, estructures més eficients i que necessiten menys esforços, nous models de comunicació i de relació amb clients i proveïdors i un augment de la productivitat i l’eficiència. Aquestes són algunes de les portes que s’obren amb la transformació digital, un paradigma que s’imposa i és imparable. Les empreses que no s’adaptin a aquests nous temps, quedaran darrere la competència i perdran territori. Evita-ho, connecta amb Fibracat i prepara’t per rebre la revolució que arriba.