31 de Març de 2020

Fibracat proporciona Internet a 32 famílies i 68 nens i nenes del projecte Invulnerables

Fibracat, com a empresa ètica i compromesa, amb una ferma voluntat de generar un impacte social en la comunitat, torna a col·laborar amb el programa Invulnerables, proporcionant connexió a Internet a famílies amb nens en situació de vulnerabilitat perquè puguin continuar amb la seva formació acadèmica mentre duri el confinament.

La Casa de la Infància del Centre Espaicaixa Francesc d’Assís – Convent de Santa Clara– du a terme el programa Invulnerables  i presta ajuda a 102 famílies de Manresa i un total de 140 nens i nenes a través de diversos programes d’atenció a la família i a la infància.

Després d’assegurar-ne les necessitats bàsiques (llum, aigua, aliments i productes d’higiene), calia assegurar també l’educació de nens i nenes, i no totes les famílies podien accedir al reforç educatiu. Una mancança que Fibracat pal·liarà, proporcionant Internet a 32 famílies i un total de 68 nens i nenes mentre duri el confinament. A més, hem donat assessorament i hem col·laborat en l’adquisició de material informàtic.

D’aquesta manera, els nens i nenes podran mantenir el contacte amb l’escola, sobretot després que el Departament d’Educació hagi anunciat la tornada al curs el pròxim 14 d’abril, de manera virtual. A més, podran seguir les propostes educatives, el suport de reforç escolar i propostes d’activitats les famílies que facin des de La Casa de la Infància.

Meritxell Bautista, cofundadora de Fibracat, i Sor Lucía Caramimpulsora del projecte Invulnerables, expliquen com proporcionaran connexió a Internet a famílies amb nens en situació de vulnerabilitat en el següent vídeo: