13 de Març de 2020

Fibracat tanca les oficines i totes les stores fins a nou avís

Ateses les mesures implementades per les autoritats com a conseqüència del virus COVID-19, i per responsabilitat social, a Fibracat hem decidit tancar les nostres oficines i totes les nostres stores (Manresa, Reus, Girona i Lleida) fins a nou avís.

D’aquesta manera, volem extremar les precaucions per garantir la seguretat tant dels nostres professionals com dels nostres clients, i disminuir, en la mesura del possible, els casos de contagi.

Per garantir un bon servei d’atenció al client, el telèfon gratuït 1711 estarà disponible de 8 a 23 h de manera ininterrompuda (de dilluns a diumenge). I també podreu contactar amb nosaltres les 24 hores del dia a través del web www.fibracat.cat, a portal.fibracat.cat i a través del correu electrònic info@fibracat.cat.

En cas d’avaria, també prioritzarem la seguretat de treballadors i clients. Per tant, donarem solució a totes les incidències que es puguin arreglar de manera remota. En cas de requerir una actuació presencial, caldrà esperar al moment en què sigui possible fer-ho, d’acord amb les recomanacions de les autoritats.

Des de Fibracat volem fer una crida a la responsabilitat per reduir les interaccions socials i, d’aquesta manera, contenir la propagació del COVID-19.