17 d'Abril de 2020

Fibracat dona suport a la campanya “Contra el coronavirus” de la Fundació Esclerosi Múltiple

Per la nostra ferma voluntat de generar un impacte social en la comunitat, des de Fibracat donem suport a la campanya “Contra el coronavirus” de la Fundació Esclerosi Múltiple. Una iniciativa per sensibilitzar i recaptar fons per continuar al costat de les persones amb esclerosi múltiple i les seves famílies durant el confinament.

Les persones amb esclerosi múltiple pertanyen al grup de risc del coronavirus i moltes vegades, pels tractaments que prenen, estan aïllades i pateixen solitud i ansietat. A més, ara no poden fer exercici, fet que agreuja els símptomes de la malaltia (rigidesa muscular, problemes de força i pèrdua d’equilibri).

La Fundació Esclerosi Múltiple està prestant ara tots els seus serveis online, fent seguiment de tots els pacients, tant els actuals com els que ja havien rebut l’alta però tenen un risc de fer passes enrere.

Per a més informació sobre la campanya i per col·laborar-hi, consulta el següent enllaç:

https://www.contraelcoronavirus.org/esclerosismultiple