8 de Maig de 2020

Fibracat TV, autoritzada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC)

El proper 1 de juny es posarà en marxa Fibracat TV, després que el Ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en la seva sessió del passat 30 d’abril, va autoritzar l’arrendament de la llicència per a la prestació de serveis de comunicació audiovisual del programa número 4 (EDC4) del canal múltiple de televisió digital terrestre amb cobertura nacional, a favor de la societat Alta Tecnologia en Comunicacions, S.L. (Fibracat).

El mateix Ple del CAC va autoritzar la substitució d’una programació temàtica de caràcter musical -l’actual RAC 105 TV- per una programació de continguts que la nova cadena farà pública els pròxims dies.

L’emissió de Fibracat TV serà totalment en català, amb un alt percentatge de programes de producció pròpia i original i es durà a terme en HD. Els continguts temàtics, una vegada emesos, s’incorporaran a l’oferta a la carta que es posarà en marxa a través del web de Fibracat.