30 de Juny de 2020

Fibracat pionera: té l’únic servidor de Google a Catalunya

Després que Netflix instal·lés un servidor a la seu de Fibracat, ara ha estat el torn del gegant Google, fent que Fibracat sigui la primera empresa a tenir-ne un a Catalunya.

Aquest node, ubicat a L’Hospitalet de Llobregat, permetrà als usuaris reduir, encara més, la latència de les seves consultes al cercador, ja que aquestes es faran dins la mateixa xarxa de Fibracat, sense necessitat de sortir fora per fer l’intercanvi de dades. D’aquesta manera, s’aconseguirà un estalvi de consum d’internet i els usuaris de Fibracat seran beneficiaris d’un increment encara més alt de la velocitat de xarxa.

Meritxell Bautista, CMO de Fibracat, considera que allotjar aquest servidor és un reconeixement a l’estratègia i el desplegament de la xarxa, ja que “no envien servidors a totes les operadores, pel que mostra la nostra qualitat i vol dir que ho estem fent bé tècnicament”. De la mateixa manera, Meritxell Bautista afirma que “n’estem molt orgullosos perquè som els únics a Catalunya”.