1 de Juliol de 2020

Nova tarifa Mercè: 600 minuts i 10 GB per 15 euros al mes!

A Fibracat estem en constant evolució per tal d’oferir les tarifes que més s’ajustin a les seves necessitats dels clients i clientes. Per això hem creat la MERCÈ, una tarifa molt competitiva amb una gran quantitat de minuts per parlar i de gigues per navegar.

En concret, la nova tarifa MERCÈ ofereix 600 minuts (10 hores al mes!) per parlar tant com vulguis, i també disposaràs de 10 gigues de dades mòbils, per navegar amb total llibertat. Tot plegat per només 15 euros al mes (IVA inclòs).

Amb la MERCÈ, a més, sumem a les nostres tarifes un altre nom de dona influent en la història contemporània de Catalunya: Mercè per Mercè Rodoreda, una autora clau en la història de la cultura i les lletres catalanes, segurament l’escriptora de llengua catalana contemporània més influent. De fet, a Fibracat ja teníem una tarifa que li feia referència indirecta: Aloma, com l’obra homònima escrita per ella.

Aquesta nova tarifa ja està disponible per contractar tant al nostre web fibracat.cat com trucant gratis al 1711. I si tens algun dubte o consulta, també pots fer servir aquests canals.