27 d'Agost de 2020

5 apps imprescindibles per anar a la muntanya

La setmana passada us portàvem les 5 millors aplicacions per fer-nos la vida més fàcil quan anem a la platja, i més ara que hem de seguir recomanacions per evitar el contagi del coronavirus. I si anem a la muntanya? En aquest cas, les 5 aplicacions que us portem us ajudaran a planificar excursions i a moure-us amb seguretat i sense por de perdre-us.

Strava

És una de les aplicacions més populars entre la gent que corre o va en bicicleta. Però ara incorpora encara més activitats, com l’esquí o el senderisme. Amb ella podrem registrar les nostres activitats, comparar el rendiment si les fem de manera competitiva i, sobretot, connectar amb la comunitat i amb els nostres amics.

Komoot

Amb aquesta aplicació podràs planificar les teves rutes per la muntanya, tant si vas en bicicleta com si fas una excussió a peu. Podràs preparar el camí, accedir a la navegació per veure o consultar els mapes sense estar en línia.

GPX Viewer

Una aplicació ideal per orientar-te. Portaràs el track al mòbil, amb rutes que prèviament hauràs carregat (amb arxius gpx, kml, kmz o loc) i que podràs veure sobre Google Maps.

GPS Compass Navigator

En algunes ocasions no podrem fer servir el mapa i haurem de recórrer a la brúixula. Amb aquesta aplicació, la tindrem al nostre mòbil i ens donarà molta informació: on és el nord però també l’altitud i quan surt i es pon el sol. A més, també podrem situar la brúixula sobre Google Maps, per fer-nos una millor idea de la nostra ubicació.

Guru Offline Maps

Una aplicació que ens permet consultar mapes sense connexió i amb navegació guiada per veu. Al mapa s’hi inclouen tots els senders, camins i pendents. Registra les teves rutes de l’GPS i marca els teus llocs favorits.