20 d'Agost de 2020

5 apps imprescindibles per anar a la platja

Anar a la platja és una de les activitats més habituals de l’estiu. Però enguany, per culpa del coronavirus, hem de prendre més precaucions i seguir algunes recomanacions, com mantenir la distancia de seguretat (2 metres), evitar aglomeracions i no compartir menjar o estris de bany.

Per sort, la tecnologia ens ajuda a fer-nos la vida més fàcil, també per tal de complir amb aquestes recomanacions. Les aplicacions del telèfon mòbil poden ser el nostre millor aliat. A més, també ens poden ajudar a evitar altres inconvenients habituals.

Controla d’aforament

Abans d’anar a la platja, és imprescindible que consultem les aplicacions que controlen l’aforament. Cada ciutat o comunitat té les seves. Entre elles, “PlayasApp” ens permet controlar qualsevol platja pública en temps reals i posar a disposició dels ciutadans tota la informació necessària. També Safe Beach, que té informació aportada pels socorristes.

Chiringuia

Un cop tenim decidit on volem anar, podem aconseguir més informació del lloc: per exemple, si té locals per anar a prendre alguna cosa i refrescar-nos. Per trobar ‘xiringuitos’ de platja o beach clubs podem consultar Chiringuia, amb un nom inequívoc de la seva funcionalitat.

Parkopedia

Un cop haguem triat el nostre destí, haurem de veure on podrem aparcar. I per fer-ho, també hi ha aplicacions que ens ajudaran, com Parkopedia, que té informació de 70 milions d’espais per aparcar a 15.000 ciutats.

Cooling Master

Si tenim previst passar molta estona a la platja, encara que sigui sota l’ombra d’un para-sol, hem de tenir en compte la temperatura que hi farà. Amb una aplicació com Cooling Master ens assegurarem que el nostre telèfon es ‘refredi’, ja que amb ella podem reduir l’ús de la CPU.

Fix My Speakers

I si un cop som a la platja tenim un accident amb l’aigua i se’n mulla el mòbil (només si s’esquitxa, no si fa submarinisme), podem fer servir una aplicació com Fix My Speakers: ajuda a treure les gotes d’aigua que hagin pogut quedar dins del dispositiu i que provoquen una mala sonoritat.