1 d'Octubre de 2020

A Fibracat revolucionem les nostres tarifes de mòbil i fibra

La millora de la velocitat de navegació és la principal novetat que incorporen els nous serveis de Fibracat, acompanyats d’una tarifa ajustada i competitiva. Hem millorat les condicions de totes les seves tarifes ampliant els serveis de connexió a internet i les prestacions de les trucades.

Així, la tarifa més senzilla de fibra té una velocitat de 500 Mbps, arribant a 1.000 Mbps a les tarifes amb una oferta més àmplia de servei. Amb aquesta millora de la velocitat de navegació, Fibracat se situa en una de les operadores de telecomunicacions a Catalunya que ofereix un dels millors serveis tant a empreses com a particulars.

Meritxell Bautista, cofundadora de Fibracat, afirma que “des de Fibracat tenim el compromís d’innovar per prestar un millor servei. Som conscients que la tecnologia  i la connectivitat són essencials per al desenvolupament econòmic i social”.

La millora del servei també ve acompanyada d’un preu competitiu. Per exemple, la tarifa Muriel per a particulars ofereix trucades il·limitades i 100 gigues per 20 euros al més amb l’IVA inclòs; o l’Aloma, de trucades il·limitades i 5 gigues, per 10 euros. NO US LES PODEU PERDRE!

Tarifes de mòbil

  • La Tarifa MURIEL duplica els gigues que ofereix i passa a tenir 100 GB, mantenint les trucades il·limitades, els 1.000 SMS a mòbils Fibracat, i mantenint també el preu: només 20 €/mes (IVA inclòs).
  • La Tarifa ALOMA també millora les condicions i passa a tenir trucades il·limitades i 5 GB per només 10 €/mes (IVA inclòs). Per tant, els clients i clientes que tinguin aquesta tarifa, automàticament passen a estalviar-se 2 € al mes amb millors condicions.
  • La Tarifa MONTSERRAT ha estat eliminada, i TOTS ELS CLIENTS/ES que la tinguin migraran automàticament a la Tarifa Aloma, amb millors condicions i un estalvi d’1 €/mes.

Tarifes de fibra

  • L’antiga Tarifa Modernista passa a tenir fibra de 500 simètrica, a més, a telèfon fix amb trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i Fibracat Plus Bàsic inclòs per només 36 €/mes (IVA inclòs).
  • La Tarifa Expressionista passa a tenir fibra 500/1.000 Mbps, a més de telèfon fix amb trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i de la UE, i Fibracat plus bàsic inclòs per 48 €/mes (IVA inclòs).
  • I la Tarifa Surrealista 1000 ara tindrà fibra de 1.000 Mbps simètrica (subjecte a disponibilitat), a més de telèfon fix amb trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i de UE, els EUA, la Xina i el Canadà, i Fibracat plus bàsic inclòs per 69 €/mes (IVA inclòs).

Els packs de Fibra+Mòbil mantenen les prestacions i el preu però es modifiquen les velocitats de la fibra. A més, tots els clients/es amb tarifes de fibra antigues migren automàticament a les noves velocitats de fibra: és un procés automàtic i, per tant, no cal fer cap gestió per actualitzar les prestacions. I el mateix succeeix amb els clients/es que tenen tarifes de mòbils: les prestacions s’actualitzen de manera automàtica.

Tarifes de mòbil per a empreses

  • La Tarifa EBRE duplica els gigues que ofereix i passa a tenir 100 GB, mantenint les trucades il·limitades, els 1.000 SMS a mòbils Fibracat, i mantenint també el preu: només 20 €/mes (IVA inclòs).
  • La Tarifa SEGRE també millora les condicions i passa a tenir trucades il·limitades i 5 GB per només 10 €/mes (IVA inclòs). Per tant, els clients i clientes que tinguin aquesta tarifa, automàticament passen a estalviar-se 2 € al mes amb millors condicions.
  • La Tarifa TER ha estat eliminada: TOTS ELS CLIENTS/ES que la tinguin migraran automàticament a la Tarifa SEGRE, amb millors condicions i un estalvi d’1 €/mes.

Tarifes de fibra per a empreses

  • L’antiga Tarifa LITORAL passa a tenir fibra de 500 simètrica (subjecte a disponibilitat) i, a més, telèfon fix amb trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals per 36 €/mes (IVA inclòs).
  • La Tarifa TRANSVERAL passa a tenir fibra 500/1.000 Mbps, a més de telèfon fix amb trucades il·limitades a fixos i mòbils de la UE per 48 €/mes (IVA inclòs).
  • La Tarifa PIRINEUS 1000 ara tindrà fibra de 1.000 Mbps simètrica (subjecte a disponibilitat), a més de telèfon fix amb trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i de la UE, els EUA, la Xina i el Canadà per 99 €/mes (IVA inclòs).

Tots els clients/es amb tarifes de fibra antigues migren automàticament a les noves velocitats de fibra: és un procés automàtic i, per tant, no cal fer cap gestió per actualitzar les prestacions. I el mateix succeeix amb els clients/es que tenen tarifes de mòbils: les prestacions s’actualitzen de manera automàtica.