30 d'Octubre de 2020

Fibracat rep un reconeixement de l’AIJEC per la seva aposta per la llengua catalana

El primer operador global de telecomunicacions en català, Fibracat, ha rebut el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per l’aposta per la llengua catalana en l’àmbit de l’empresa.

Fibracat va néixer l’any 2013 amb una clara vocació de país de convertir-se en l’operador de Catalunya i amb la voluntat que el català sigui la llengua que els representi; precisament, el nom de Fibracat respon a donar visibilitat.

Aquest reconeixement es fa extensiu també a l’últim projecte de Fibracat, la creació de Fibracat TV, un canal de televisió TDT en català per fer divulgació del món tecnològic i de l’empoderament de la dona.

L’acte de lliurament dels guardons, que enguany arriben a la seva 27a edició, ha estat marcat per la situació d’excepcionalitat provocada pel coronavirus i l’acte s’ha celebrat sense públic. Fibracat TV ha fet l’emissió de l’acte dels premis per donar una difusió més àmplia.

Meritxell Bautista, cofundadora de Fibracat, va ser qui va recollir el premi i va destacar “la responsabilitat com a empresa i com a mitjà de comunicació”. També durant la breu intervenció va recordar amb emoció la felicitació de Jordi Cuixart, quan va néixer Fibracat TV, el passat mes de juny, “per ser valents en crear un nou format en l’oferta comunicativa en català”.