30 de Novembre de 2020

La fibra de Fibracat et regala un correu electrònic .cat durant un any

S’acosta Nadal i des de Fibracat, una vegada més, volem fer un regal als nostres clients i clientes, i també als que ho seran aviat. Enguany, hem arribat a un acord de col·laboració amb la Fundació .cat. que permet als nostres clients/es de fibra activar una bústia de correu electrònic personalitzada amb el domini .cat de manera gratuïta durant el primer any.

Amb aquesta acció de col·laboració, Fibracat reafirma la seva identificació amb el territori, la llengua i la cultura catalana. L’acord també posa de manifest la projecció de l’operador cap a valors com l’emprenedoria, ja que totes les tarifes de fibra de Fibracat inclouen, sense cost, un domini.cat i una bústia de correu electrònic de 5 GB.

La cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista, considera que “la vida va de connexions, i aliances com aquestes reforcen el nostre sentit d’estar connectats amb els elements que ens identifiquen”. La Fundació.cat valora aquest acord “com un impuls al foment de l’ús del català en l’àmbit d’internet i les tecnologies de la informació i la comunicació. Tenir un .cat significa projectar al món la singularitat, els valors i el caràcter emprenedor de la societat catalanoparlant”.

Aquesta promoció va dirigida als clients/es particulars i autònoms dels packs de fibra de Fibracat, independentment de la seva antiguitat amb Fibracat. El correu .cat inclòs amb Fibracat té les següents característiques:

  • Obtindràs 1 bústia de correu de 5 Gb.
  • Podràs consultar el teu correu on vulguis (t’ensenyem a configurar-lo a tots els teus dispositius).
  • Pots afegir al teu domini tantes bústies addicionals com necessitis, amb un cost de 11,98 €/any (IVA inclòs) per cada adreça addicional.
  • Inclou protecció antispam.
  • Si ho desitges, podràs redirigir el correu .cat a la teva bústia actual.
  • Tindràs un domini .cat sense necessitat de fer-te un web.
    Atenció en català.

Aquest correu electrònic té un preu de 29,69 €/any (IVA inclòs). Però per ser client/a de Fibracat és gratuït durant el primer any i a partir d’aquí el cost serà de 19,90 €/ any (IVA inclòs).

Per a més informació, truca gratis al 1711 o entra a https://portal.fibracat.cat/