4 de Desembre de 2020

Meritxell Bautista nomenada nou membre de la junta de la Societat Catalana de Tecnologia

La cofundadora de Fibracat i presidenta de Fibracat TV, Meritxell, Bautista, formarà part de la junta de la Societat Catalana de Tecnologia com a vocal, a proposta de la presidenta, Núria Salán.

Meritxell Bautista aportarà el seu lideratge vinculat al talent femení i a la tecnologia per donar difusió i visibilitat a l’entitat a tot el territori de parla catalana. Avui dia és una lluitadora incansable per fer visibles les Dones TIC al sector de les telecomunicacions i per a l’empoderament de la dona en càrrecs de responsabilitat. Ha estat mereixedora del Premi DonaTIC 2020 de la Generalitat de Catalunya i, recentment, ha guanyat el premi internacional de la Fundació IWEC 2020 per la seva trajectòria com a dona empresària.

El passat 1 de juny va nèixer Fibracat TV, el nou canal de TDT en català, del què Meritxell Bautista és presidenta, i que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica amb formats i continguts inèdits a Catalunya i a la resta d’Espanya.

Meritxell Bautista també és ambaixadora de la Fundació SheLeader, de promoció del Lideratge de les dones, on ha estat nominada a les “Dones top espanyoles emprenedores 2019”. Recentment, forma part de CovidWarriors (Associació sense ànim de lucre, formada per professionals i alts directius i mecenes de tots els àmbits, units per la lluita contra el COVID-19).

Meritxell Bautista ha mostrat la seva satisfacció per aquest nou nomenament i manifesta que “és una oportunitat més per donar visibilitat a les dones que treballem en aquest sector i posar en valor la nostra feina per crear referents. Des de la Societat Catalana de Tecnologia se m’obren noves oportunitats per impulsar les dones TIC”.

La Societat Catalana de Tecnologia considera la tecnologia com a factor de cultura i promou la recerca i la divulgació dels avenços tecnològics i, especialment, els que afecten a l’àmbit de la societat catalana. La presidenta, Núria Salán, considera que “és un honor per a l’entitat que la Meritxell Bautista ens representi i estem convençuts de les aportacions dels seu lideratge”.