1 de Març de 2021

Fibracat llança la tarifa de fibra més competitiva: 100/100 Mbps i TV per 25€ al mes

A Fibracat arrenquem març llançant la Tarifa Bomba, la més competitiva del mercat a l’estat per disposar de fibra a casa. Inclou connexió per fibra de 100/100 Mbps (servei simètric, igual velocitat de descàrrega que de pujada) i Fibracat Plus Bàsic (servei de televisió amb 40 canals gratuïts). I per només 25€ mensuals, IVA inclòs.

Es tracta d’una tarifa exclusiva per a nous clients i sota disponibilitat geogràfica. La instal·lació és gratuïta amb una permanència de 3 mesos. Amb aquest llançament, Fibracat lidera les ofertes de fibra més atractives a l’estat, oferint el preu més competitiu i sent l’única operadora que, per 25€, inclou fibra (100 Mbps) i un servei de televisió.

Fibracat també ofereix als seus nous clients una altra nova tarifa per complementar la seva oferta de fibra amb fins a dues línies mòbils amb trucades il·limitades i 30Gb a compartir. A diferència d’altres tarifes del mercat, aquesta segona línia és gratuïta i opcional. Amb una sola línia, aquesta tindria els 30Gb i, si es contracten 2, es reparteixen al 50% les dades. En funció de la velocitat contractada en la fibra, els preus són de 49€, 59 € o 69 € IVA inclòs.

A més, Fibracat modifica tots els packs que ja oferia de fibra a casa més una línia mòbil. A partir de març i sense cost, totes passen a tenir trucades il·limitades i 30Gb enlloc de 20. Aquest decisió és aplicable tant als nous clients com als que ja tenen el servei contractat. El canvi s’aplica automàticament, sense necessitat de sol·licitar-ho.

Amb les seves noves tarifes, l’operadora respon de nou, amb els millors preus, a la necessitat de millorar les nostres connexions des de casa i des del mòbil, agreujada en els últims mesos pel teletreball, l’increment de videotrucades, la major interacció a distància, etc. Més informació sobre tarifes.