17 de Març de 2021

Fibracat TV i l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació signen un acord de col·laboració

Fibracat TV i l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) han signat un conveni de col·laboració que permetrà a ambdues entitats unir esforços en pro de la transformació digital de la societat a Catalunya mitjançant la difusió de continguts tecnològics. Així, ambdues entitats es comprometen a treballar plegades per impulsar i fomentar aquells temes relacionats amb el desenvolupament de les telecomunicacions i de la societat digital, amb la finalitat de potenciar-ne la seva difusió, el seu coneixement i ús per part dels ciutadans del nostre país.

Fibracat TV és el nou canal de TDT en català impulsat per l’operador de telecomunicacions Fibracat. Nascut l’1 de juny de 2020, arriba al 92% de Catalunya amb una proposta clarament diferenciada: una programació que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica amb formats i continguts inèdits a Catalunya i a l’estat.

Com a col·lectiu de referència per al professionals de l’Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual de Catalunya, Telecos.cat posa a disposició de Fibracat TV els coneixements i expertesa del seus membres, incidint en la necessitat de reduir la bretxa de gènere que pateix el sector TIC i potenciant, per tant, els referents femenins de la professió.

En el marc d’aquest acord, Fibracat TV serà media partner de la 26a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, acte pioner del sector TIC del país que se celebrarà el proper 16 de juny a l’Auditori de Barcelona. Organitzada conjuntament per Telecos.cat i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica (COEINF), la Nit acollirà, com és habitual, el lliurament dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing, Joan Clarke, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC i el Premi d’Honor (més informació de la convocatòria aquí).