2 de Juny de 2021

Fibracat s’alia amb l’esport femení: patrocina la final Catalunya-USA de waterpolo que es disputarà a Manresa

Fibracat és el principal patrocinador de la històrica final de waterpolo femení que es disputarà el pròxim 9 de juny a Manresa. S’hi enfrontaran la selecció nacional catalana, amb la majoria de les seves jugadores olímpiques, contra la bicampiona olímpica, la poderosa selecció d’Estats Units. Serà el FIBRACAT WOMEN’S WATER POLO CUP, una final de màxim nivell, a només uns mesos dels Jocs de Tòquio, que convertirà Manresa en capital mundial del waterpolo femení.

El mateix dia s’inaugurarà la denominació de les Piscines Municipals de Manresa “Manel Estiarte Duocastella”. Es tracta d’una reivindicació del Club Natació Minorisa, que fa mesos va impulsar una campanya perquè les piscines municipals portessin el nom de Manel Estiarte Duocastella, el millor jugador de waterpolo de tots els temps, símbol universal del seu esport, del seu club originari, el Club Natació Manresa, i de la seva ciutat. Després de rebre centenars d’adhesions de clubs, federacions i entitats d’arreu del món, el ple de l’Ajuntament de Manresa ho va aprovar per unanimitat el desembre de 2020.

Amb aquest patrocini, Fibracat vol donar suport a l’esport femení, sovint menystingut i oblidat.