2 de Juny de 2021

Fibracat et torna a regalar un correu electrònic .cat

Després de l’èxit de col·laboració entre la Fundació .cat i Fibracat durant novembre i desembre del 2020, hem decidit tornar a oferir a tots els clients de qualsevol pack de fibra, un correu electrònic privat i personalitzat amb .cat.

Amb aquest conveni, a més de reafirmar la nostra vocació de treball per la llengua, la cultura i el territori, també fem una aposta clara per la gestió de les tecnologies de la informació i en general, de la vida a Internet en català. Per la Fundació .cat, tenir un correu amb un domini .cat et fa únic i significa projectar al món la singularitat, els valors i el caràcter emprenedor de la societat catalanoparlant.

El sistema de correu que s’ofereix amb aquesta col·laboració inclou una àrea privada de client molt intuïtiva de fer anar. Des d’allà podràs gestionar el compte de correu, factures, canvi de contrasenyes, renovació del domini i contractació o cancel·lació de les bústies de correu. Així pots tenir el control total de la teva bústia i de la teva privacitat de manera ràpida i senzilla.

El correu .cat inclòs amb Fibracat té les següents característiques:

  • Una bústia de correu de 5 Gb.
  • Configuració fàcil i guiada en qualsevol dispositiu i client de correu (disposem de tutorials per fer-ho).
  • Possibilitat d’afegir al teu domini tantes bústies addicionals com necessitis, amb un cost de 9,90 €/any (IVA inclòs) per cada adreça addicional.
  • Protecció antispam.
  • Possibilitat de redirigir el correu .cat a la teva bústia actual.
  • Un domini .cat sense necessitat de fer-te un web.
  • Atenció en català.

Aquest correu electrònic té un preu de 19,90 €/any (IVA inclòs). Però per ser client/a de Fibracat és gratuït durant el primer any i a partir d’aquí el cost serà de 19,90 €/ any (IVA inclòs).

Qualsevol client, sigui particulars o autònom, dels packs de fibra de Fibracat, pot accedir a aquesta promoció des del seu panell de control (àrea de clients). O si és nou, directament des del procés de contractació. Consulta’n aquí les condicions.