15 de Juliol de 2021

Fibracat amplia el seu capital amb l’entrada en l’accionariat d’un fons d’inversió internacional

Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya, aposta per l’excel·lència i posa en marxa el seu Projecte Fibracat 2025 ampliant l’accionariat amb l’entrada d’un fons d’inversió, amb capital internacional de 1.500 milions d’euros.

La incorporació del fons internacional respon a una estratègia de creixement empresarial que permetrà l’expansió de Fibracat i la consolidació d’un projecte molt més ambiciós que permetrà arribar a tota Catalunya amb xarxa pròpia, que es farà públic al setembre de 2021.

Aquesta operació no suposa cap canvi en l’estratègia de negoci de l’empresa, que continua sota la direcció de Josep Olivet i Meritxell Bautista, que en són els consellers delegats i estan, com fins ara, al capdavant de Fibracat. Tampoc no afecta ni modificarà la relació amb els seus treballadors, amb els proveïdors ni les condicions de contractació ni el servei de Fibracat als seus clients.

Fibracat és el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya que ofereix serveis d’internet amb fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV en línia. Nascuda l’any 2013, arriba a més del 80% de la població de Catalunya i l’any 2020 va facturar més de 6M€, un 36% més que en l’exercici anterior.

El projecte de Fibracat TV queda al marge de l’operació

El projecte de Fibracat TV queda al marge de l’operació i es mantindran els acords amb el Grup Godó, signats per quatre anys. Sota la presidència de Meritxell Bautista, el canal de TDT en català continua treballant per aconseguir més audiència i, per tant, per acomplir amb el seu objectiu de donar visibilitat al paper de les dones als àmbits de decisió i en les vocacions científiques, tècniques i tecnològiques; la igualtat i la diversitat com a factors essencials de la ciutadania; el paper de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en la millora del món postmodern i el nostre paper en els canvis socioeconòmics que estem vivint, des de Catalunya i amb l’horitzó posat al món.

Meritxell Bautista està íntimament vinculada a aquest projecte, i el seu compromís pel futur de Fibracat TV és públic.