2 de Novembre de 2021

Algun és el teu? Whatsapp ha deixat de funcionar en tots aquests mòbils

A principis d’octubre, WhatsApp, Facebook i Instagram van patir la major caiguda de la seva historia: més de 7 hores, en el millor dels casos, sense donar servei a 3.000 milions d’usuaris.

Ara, també hi haurà força usuaris que es quedaran sense poder fer servir WhatsApp, però ja no serà problema dels servidors de la companyia de Mark Zuckerberg: ara són les actualitzacions de l’aplicació les que deixen fora de joc alguns telèfons mòbils, que queden obsolets per fer servir l’aplicació.

Whatsapp ‘abandona’ el grup de dispositius que fan servir el sistema Android 4.0.4, que va veure la llum fa 9 anys. A partir d’ara, la versió mínima d’Android per fer servir WhatsApp és la Jelly Bean, de 2012.

Si vols conèixer quina versió d’Android tens, només has d’entrar a la configuració del “Dispositiu > Sistema” i escriure “versió Android”. En tot cas, aquí tens la llista de tots els dispositius que ja no poden fer servir WhatsApp.

  • Samsung: Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core y Galaxy Ace 2.
  • Huawei: Ascend Mate y Ascend D2.
  • Alcatel: One Touch Evo 7.
  • ZTE: Grand S Flex, ZTE V956, Grand X Quad V987 y Grand Memo.
  • LG: Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5, Optimus L5 II, Optimus L5 Dual, Optimus L3 II, Optimus L7, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, Enact, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus Nitro HD y 4X HD y Optimus F3Q.
  • Sony: Xperia Miro, Xperia Neo L, Xperia Arc S.
  • Altres: Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Caterpillar Cat B15, Wiko Cink Five, Wiko Darknight, Lenovo A820, UMi X2, Faea F1 y THL W8.