13 de Desembre de 2022

Edita fotos en el teu mòbil com un professional amb aquestes 5 apps

Qui no vol unes fotos Instagrameres? T’ensenyem 5 apps per editar com un professional des del teu mòbil! Fes que les teves fotos tinguin colors vibrants, elimina gent de fons, juga amb les llums, els contrasts… 

Avui dia, podem tenir moltes eines d’edició al nostre abast, des d’un dispositiu tan petit com és el mòbil. Per això, no podem quedar-nos sense les millors aplicacions per fer dels nostres records, encara més bonics i memorables!

Només necessitaràs un internet ràpid, que ho pots aconseguir amb una bona fibra òptica (amb Fibracat ho tindràs tot!), així podràs començar a fer servir aquestes aplicacions ràpidament sense perdre el temps!

 

Continua llegint i t’ho desvelem tot!

 

SnapSeed; elimina el que no vols i ressalta el que destaca!

Disponible per Android i IOS i és totalment gratuïta!

Si t’agrada crear els teus propis ajustos, l’has de descarregar!

Et permet (entre d’altres), ampliar el fons d’una foto, eliminar persones del fons, ressaltar la mirada o objectes, canviar com es veu el cel d’un paisatge… Treballa amb capes per afegir elements sense que interfereixin amb altres!

 

Tezza; fotos com les influencers?

Disponible per Android i IOS, gratuïta amb funcions de pagament.

És una aplicació de “Presets” (un conjunt d’ajustos de revelatge d’una imatge que creen com un filtre predeterminat). N’hi ha quatre que són totalment gratuïts; Fresh, Vintage, Mood i INSPR. Podràs ajustar els colors com més t’agradin i aplicar aquests filtres per donar-li un estil diferent de les teves fotos.

La versió de pagament és molt assequible i et permet desbloquejar tots els filtres i aplicar totes les eines disponibles a vídeos.

 

Afterlight; donem-li un toc vintage!

Disponible per Android i per IOS, gratuïta amb funcions de pagament. 

Aquesta aplicació et permet donar un estil vintage i original a les teves fotos. Compte amb una varietat de textures, efectes de prisma, fugues de llum i superposicions efecte mota de pols.

Fes que les teves fotos destaquin amb aquests efectes que estan molt de moda!

 

Foodie; tots quiets abans de menjar!

Disponible per Android i per IOS i és gratis!

Si ets dels que fan esperar als teus amics per fer fotos a tots els plats, aquesta és la teva app! 

Et permet potenciar les instantànies que facis al menjar, t’ajuda a alinear la imatge des de diferents vistes (superior, central…), converteix els colors en més potents per fer que qui vegi la foto, li caigui la bava!

 

Adobe Lightroom; resultats més professionals.

Disponible per Android i IOS, gratis!

Si el que vols és millorar la qualitat de les teves fotos, és una molt bona opció!

És una app més professional amb la que treballen molts fotògrafs. Et permet modificar la foto amb controls lliscants. Pots ajustar llums, colors, detall, distorsió, granulat… Com hem dit abans, queden resultats més professionals.

 

Tips!

Abans de començar a editar amb aquestes super apps, has de tenir en compte que les característiques de cada foto són diferents sempre, i per això un bon ajustament de llums abans d’aplicar els filtres canviarà la teva edició per complet!

 

Fibra Òptica amb Fibracat

Quina et descarregaràs primer? Assegura’t de fer-ho amb una bona fibra òptica que no et faci esperar!

 

Si encara no saps què és… És una forma de transmetre les dades que viatjaran a grans distàncies a través d’un fil de vidre transparent o de plàstic. Arriba a ser 20 cops més ràpida que la connexió tradicional per cable!

 

T’ho posem fàcil, a Fibracat tenim tot el que necessites!