23 de Desembre de 2022

Noves tarifes: si ho vols tot, Fibracat t’ho dona

Estrenem novembre amb les millors tarifes del mercat. Necessitis el que necessitis, ho tenim TOT! Si només vols fibra, tenim la que et farà navegar més ràpid. Si vols un paquet de fibra i mòbil, també el tenim. O amb dos mòbils, o amb tres. I ho pots rematar amb la millor televisió i el millor futbol. Tenim tarifes que s’adapten a tu, al que vols, al que necessites.

 

Només fibra: així de simple i de fàcil

Si necessites alta velocitat per evitar interrupcions de càrrega o quan estàs a punt de guanyar una partida online amb els teus amics, a Fibracat tenim la millor fibra. I si vols gaudir de la televisió més completa, et proposem la nostra tarifa de només fibra amb ClicTV i amb un decodificador 4K.

Mira les nostres tarifes de Fibra!

Des de 24,99€

 

Fibra i mòbil: per connectar fins i tot quan desconnectes

El mòbil és la teva mà dreta. Públiques i xafardejes a les xarxes socials, aprofites qualsevol moment per xatejar o mirar qualsevol contingut. Si necessites una tarifa que s’adapti al teu ritme i a les teves necessites, les tenim: amb un mòbil, amb dos mòbils o amb tres mòbils, compartint fins a 100 GB de dades. Tarifes amb les que també podràs gaudir de la millor tele, dels avantatges d’Amazon Prime o del millor esport amb DAZN.

Mira les nostres tarifes de fibra + mòbil!

Des de 29,99€

 

Gaudeix del millor esport amb Fibracat

Sabies que tenim tarifes amb Dazn? Un servei d’streaming que t’ofereix els teus esports preferits en directe o a la carta. LaLiga i Premier League, Fórmula 1, MotoGP, Eurolliga, boxa, tennis i molt més. 

 

Tindràs el control (remot): decideix què, com i quan

Tu tens el control, tu decideixes. I t’ho posem fàcil perquè gaudeixis dels millors avantatges. Per això tenim tarifes de fibra i mòbil que inclouen Amazon Prime i ClicTV, dues plataformes que et donen l’oportunitat de descobrir noves sèries i pel·lícules, a més de poder comprar de manera immediata o gaudir d’espai d’emmagatzematge gratuït.

 

T’ho hem dit: tot el que necessites, ho tenim!