19 d'Abril de 2023

Fibra òptica directa: la fibra de Km 0. Per què és la millor opció?

Què és la fibra òptica directa?

La Fibra òptica directa, també denominada Fibra Òptica Dedicada o FOD, és una connexió d’internet d’alta velocitat que utilitza una fibra òptica exclusiva per a un sol usuari o empresa. És un tipus de connexió molt segura, ja que es distribueix de manera directa des del proveïdor fins al client final, sense divisions d’intermediaris. Això permet a l’usuari tenir la seguretat que la seva connexió no serà interferida per tercers. És fibra òptica de proximitat, FIBRA DE KM 0.

 

Quines diferències té amb altres fibres?

Existeixen molts tipus de fibres, segons el cable, la transmissió, matèria, etc. Però la classificació més utilitzada és segons la terminació del cable, i en aquest sentit tenim la Fibra directa i la Fibra compartida.

A diferència d’aquesta última, usada per diversos usuaris alhora, la Fibra òptica directa és una connexió que no es comparteix amb altres usuaris. I aquesta és, precisament, la fibra òptica que Fibracat pot oferir als clients de Manresa, Artés, Avinyó, Balsareny, Callús, Pont de Vilomara, Navarcles, Navàs, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor i Súria.

 

* Contacta amb nosaltres per contractar la tarifa! Oferta no vàlida a Manresa

Avantatges de la fibra òptica directa

Els avantatges per als usuaris d’una companyia de telefònica que ofereixi Fibra òptica directa són múltiples, començant per un preu més baix de la tarifa. Però, a més, es beneficien de:

  • Major velocitat i estabilitat: Com que és una connexió dedicada, la Fibra òptica directa ofereix una major velocitat i estabilitat que una connexió compartida, cosa que es tradueix en una millor experiència de navegació i una major eficiència en el treball.
  • Major seguretat: La Fibra òptica directa ofereix més seguretat en la transmissió de dades, ja que com que és una connexió exclusiva, no hi ha la possibilitat que altres usuaris accedeixin a la informació que s’està transmetent.
  • Flexibilitat en la configuració: Com que és una connexió dedicada, es poden configurar els paràmetres de la connexió segons les necessitats específiques de l’usuari, cosa que permet una major flexibilitat en la personalització de la connexió.
  • Servei tècnic personalitzat: Com que es tracta d’una connexió dedicada, el servei tècnic pot ser més personalitzat i eficient en la resolució de problemes que puguin sorgir.
  • Escalabilitat: La Fibra òptica directa permet una major escalabilitat, és a dir, es pot augmentar la capacitat de la connexió segons les necessitats de l’usuari, cosa que resulta molt útil per a empreses que poden requerir més ample de banda en moments puntuals.

 

Per què és la millor fibra?

En definitiva, la Fibra òptica directa ofereix a l’usuari una major velocitat, estabilitat, seguretat, flexibilitat i escalabilitat, fet que es tradueix en una millor experiència de navegació, més eficiència en el treball i una satisfacció més gran del client. Per això és bo apostar per la Fibra directa de Fibracat, fibra de Km 0.