13 de Juliol de 2023

Rentik: estrena mòbil nou, a preu d’oferta i a tot risc

Els smartphones han canviat la forma com interactuem amb el món. Ja sigui en la comunicació, el treball o l’entreteniment, s’han convertit en una eina indispensable per a la nostra vida quotidiana.

Malgrat que es considera una necessitat per molts avui en dia, els costos dels mòbils poden ser una barrera d’entrada per aquells que volen adquirir-ne els nous models.

És en aquest context que el servei de renting de mòbils es presenta com una opció interessant i pràctica.

A Fibracat aquest servei es coneix com a Rentik. A continuació t’explicarem tots els detalls.

 

 

Rentik; què és?

Rentik és el servei de renting de mòbils de Fibracat. El renting de mòbils consisteix en un servei que et permet llogar un telèfon mòbil per un període determinat de temps, a canvi d’una tarifa mensual.

 

Principals avantatges de Rentik

  • Accessibilitat: a diferència de la compra tradicional, no cal realitzar una inversió inicial elevada. Una tarifa mensual sol ser més assequible per a moltes persones. 
  • Assistència i suport: inclou suport tècnic en cas de problemes o avaries amb el dispositiu.
  • Flexibilitat: permet triar la durada del contracte que s’adapti millor a les teves necessitats.
  • Actualitzacions contínues: oportunitat de canviar de dispositiu cada vegada que finalitza el teu contracte i així no et quedes amb un model desactualitzat.

 

A més, si el contractes a través de Fibracat, optes a ofertes exclusives i t’emportes un auriculars inalàmbrics de regal!

Si vols el teu o necessites més informació, truca gratis al 1711 o vine a veure’ns a la botiga!

 

Fibracat Rentik