1 d'Agost de 2023

Roaming: siguis on siguis, sent-te com a casa

El món està més connectat que mai. No obstant això, quan es tracta de mantenir-nos connectats a través dels dispositius mòbils fora del nostre país, sorgeix sempre un dubte: què passa amb el roaming?

I com que Fibracat volem que et sentis com a casa siguis on siguis, t’expliquem tot el que necessites saber per obtenir el roaming de viatge.

 

Què és el roaming?

El roaming és un servei que permet als usuaris de telèfons mòbils utilitzar les seves targetes SIM i els seus plans de dades en un país diferent del que resideixen.

Això passa sempre que hi hagi acords de roaming entre el teu operador de telefonia mòbil i els operadors del país al que viatges.

En definitiva, que et permet gaudir de la mateixa experiència de telefonia mòbil que tens al teu país d’origen.

Pots realitzar trucades, enviar missatges i fer servir les dades mòbils còmodament. Sense haver de canviar la targeta SIM, ni buscar alternatives locals.

 

En quins països s’aplica?

En els darrers anys, s’ha ampliat la cobertura i s’han reduït els costos de roaming a través d’acords internacionals.

Precisament, la Unió Europea (UE) ha pres mesures per eliminar els càrrecs d’itinerància de dades en els països membres.

D’aquesta manera, permet als ciutadans de la UE utilitzar els seus dispositius mòbils a preus nacionals en qualsevol país de la UE.

Fora de la Unió Europea, els acords poden variar. Per això, abans de viajar-hi s’ha de comprovar amb el propi operador les tarifes de roaming aplicables i la disponibilitat del servei en aquell país.

 

Recomanacions

Si tens previst viatjar a l’estranger properament, assegura’t de consultar les tarifes de roaming amb el teu operador de telefonia mòbil per conèixer els detalls específics i les opcions disponibles en els països que tens previst visitar!

En el cas que siguis client de Fibracat, vine a consultar els teus dubtes a la botiga. O truca gratis el 1711 i farem tot el possible perquè encara que vagis molt lluny, et sentis com a casa.