19 d'Octubre de 2023

FIBRACAT renova el seu compromís amb l’esport femení i el CN Manresa

Com a part del compromís amb el desenvolupament local, FIBRACAT ha renovat el seu acord de col·laboració amb el Club de Natació Manresa per a la temporada 2023-2024.

Sota el paraigües d’aquest acord, tornarem a patrocinar els equips femenins de waterpolo i, com a ampliació de la col·laboració ja existent des de fa tres anys, aquesta temporada també els equips de natació artística del Club. En total, més de 60 esportistes competeixen amb els seus colors

D’aquesta manera, els equips cadet i absolut de waterpolo femení continuen com a Club Natació Manresa FIBRACAT, amb la marca visible al banyador de competició. A més, els equips de natació artística del CN Manresa també portaran el nom de FIBRACAT: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil i sènior-absolut.

L’acte de presentació de la col·laboració ha comptat amb la responsable comercial de FIBRACAT, Cristina Méndez, així com la presidenta del CN Manresa, Montse Gomáriz, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Anjo Valentí, juntament amb membres de la Junta directiva del club.

FIBRACAT manté així la col·laboració amb l’esport femení, mentre que el Club Natació Manresa compta una temporada més amb el suport d’una marca de referència en l’àmbit tecnològic i les telecomunicacions, que té una clara vocació de visibilització de les dones i d’impuls del talent femení.

La responsable comercial de FIBRACAT ha volgut destacar que “la col·laboració no només uneix esport, salut i territori sinó que, a més, potencia el talent femení a Manresa i a Catalunya i dona visibilitat a les dones en el món de l’esport per impulsar les seves carreres”.

Per la seva banda, la presidenta del CN Manresa ha fet especial esment i ha agraït el compromís de FIBRACAT per tots aquests anys i per l’aposta per aquesta renovació i ampliació del patrocini, ja que creu imprescindible donar suport a les noies per seguir fent carrera en el món de l’esport.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa ha destacat que aquest acord de renovació i ampliació del patrocini de Fibracat per als equips femenins del Club Natació Manresa és fonamental per consolidar l’aposta decidida de la ciutat en l’esport femení i continuar sent el referent de la natació a la Catalunya Central.