9 d'Octubre de 2023

La Fibra Òptica: evita conseqüències quan treballis!

Gran part del món laboral depèn de la connectivitat a internet. Amb l’auge del teletreball, la connexió s’ha convertit en una eina que tothom aprecia i necessita, però que també ens porta maldecaps si no tenim una bona Fibra Òptica Directa que ens aporti una connexió ràpida i estable.

Si t’identifiques amb alguna de les següents conseqüències, et donem la solució al final!

 

Pèrdua de temps i productivitat

Descàrregues lentes, pàgines web sense carregar… Tenir una mala connexió endarreix les teves tasques fent que baixi la teva productivitat i genera frustració laboral, encara més quan has de complir amb terminis importants!

 

Qualitat de videoconferències compromesa

Les imatges pixelades, l’àudio tallat, les interrupcions constants… influeixen en l’experiència de la videotrucada i pot interferir en factors decisius que poden debilitar les relacions laborals.

 

Incapacitat per accedir a recursos en línia

Necessitar accés constant a recursos en línia sense tenir una bona connexió a internet fa que no sigui tan accessible. Destorba el teu procés de feina i pot acabar amb la teva paciència, a més de limitar la teva capacitat de mantenir coherència amb l’equip.

 

Risc de pèrdua de dades

Si treballes en el núvol o fent canvis en documents en línia, segurament més d’un cop has estat víctima de la desconnexió inesperada, fent que perdis tota la feina feta. Això provoca que hagis de repetir-la, un pas que t’estalviaries si tinguessis una bona connectivitat.

 

Estrès i frustració

Com per no desesperar-se amb la lluita constant amb una connexió a internet nefasta. La incapacitat de dur a terme tasques amb fluïdesa pot afectar al teu benestar emocional i mental, que pot impactar negativament en la salut general i en la qualitat de la feina.

 

Fibra Òptica Directa; la solució als teus maldecaps!

La Fibra Òptica Directa de Fibracat s’encarrega de cuidar la teva relació laboral i la teva salut mental a la feina. Tindràs una experiència més fluïda, que es tradueix en una major productivitat i una millor qualitat de treball.

No esperis més i passa’t a Fibracat!