8 de Novembre de 2023

Les millors apps mòbil per a control parental: protegeix els infants!

Si ets pare, mare o tutor, segurament tindràs alguna preocupació sobre com els infants del teu voltant utilitzen els seus telèfons mòbils i com podries garantir la seva seguretat en línia. 

 

Afortunadament, hi ha una solució: les apps per control parental. En aquest article, explorarem algunes de les millors opcions disponibles per protegir els teus fills, filles, nets, netes o qualsevol infant del teu entorn mentre utilitzen els seus mòbils.

 

Qustodio; control en temps real.

Qustodio és una de les apps de control parental més populars i pot ser utilitzada en dispositius iOS i Android. Aquesta aplicació ofereix una varietat de funcions, com ara la capacitat de bloquejar contingut inapropiat, establir línies de temps d’ús i fer un seguiment de la ubicació del teu fill en temps real. També proporciona informes detallats sobre l’ús del dispositiu, permetent-te estar informat sobre les activitats del teu fill en línia.

 

Norton Family; restingueix l’ús d’internet.

Norton Family és una altra excel·lent opció per aquells que es preocupen per la seguretat en línia. Aquesta app ofereix funcions com el bloqueig de llocs web perillosos, el seguiment de l’ús d’aplicacions i la supervisió de les xarxes socials. També permet als adults establir temps d’ús límit i rebre notificacions sobre l’activitat dels seus fills en línia.

 

Famisafe; rep notificacions d’alerta!

Famisafe és una app de control parental que ofereix una gran varietat de funcions per ajudar a protegir els seus fills en línia. Aquesta aplicació permet als pares bloquejar contingut i aplicacions, establir línies de temps d’ús, rastrejar la ubicació dels nens i rebre alertes en temps real quan es detecta un comportament preocupant.

 

Google Family Link: estableix regles digitals.

Google Family Link és una solució gratuïta que permet establir regles digitals als infants. Aquesta aplicació ofereix la possibilitat de gestionar les aplicacions que els nens poden utilitzar, supervisar el temps que passen a les pantalles i fins i tot bloquejar remotament els dispositius. És una opció ideal per a les famílies que utilitzen dispositius Android.

 

Screen Time Parental Control: control des del teu iOS

Aquesta app de control parental està dissenyada per a dispositius iOS i ofereix una gran varietat de funcions per ajudar els adults a gestionar el temps d’ús dels infants en dispositius mòbils. Amb Screen Time Parental Control, pots establir línies de temps d’ús, bloquejar aplicacions i controlar l’ús de les xarxes socials.

 

En un món cada vegada més connectat, és essencial tenir una bona fibra òptica + mòbil, igual que fer servir eines per garantir la seguretat dels nostres infants que ens envolten.