2 de Gener de 2024

LES 5 APPS MÒBIL PER CÓRRER

Córrer no és només posar un peu davant de l’altre, i fer-ho ràpid, sinó també aprofitar al màxim cada pas que fem per aconseguir uns objectius. I quina millor manera de fer-ho que amb l’ajuda de la tecnologia?

Les aplicacions esportives per córrer han revolucionat la manera com s’entrena: segueixen el progrés i mantenen la motivació.

Aquí us presentem les 5 aplicacions més destacades que estan transformant l’experiència de córrer:

 

Nike Run Club I L’app amb entrenaments guiats per esportistes famosos

Aquesta aplicació mòbil és una de les preferides tant per principiants com per corredors experimentats. Ofereix seguiment GPS precís, plans d’entrenament personalitzats i una àmplia gamma de reptes per mantenir la motivació. A més, disposa d’entrenaments guiats per veus d’entrenadors professionals i esportistes de renom que et portaran a superar els teus límits.

 

Strava I L’app ideal per estar connectat amb altres esportistes

Vols formar part d’una comunitat global de corredors, ciclistes i altres esportistes? Strava és la plataforma ideal per fer-ho. Aquesta aplicació no només rastreja les teves activitats, sinó que també et permet compartir els teus èxits, fotos i rutes amb amics i desconeguts. També ofereix la possibilitat de participar en reptes per mantenir un nivell alt de motivació, a més de connectar amb altres esportistes.

 

Adidas Running I L’app perfecta per crear mapes de ruta

És utilitzada per corredors d’arreu del món. Ofereix la capacitat de registrar activitats esportives mitjançant Google Earth, la qual cosa permet crear mapes de ruta. A més, compta amb un entrenador personal per veu que proporciona detalls específics de cada cursa, com ara el ritme, la distància i el temps.

 

Asics Runkeeper I L’app preferida dels principiants

Aquesta app és ideal per a qui vol començar a córrer. T’ofereix dades bàsiques de les teves curses per ajudar-te a entrar en la teva nova rutina, seguir plans d’entrenament específics (per perdre pes). És fàcil d’utilitzar i registra el teu ritme, distància, calories cremades i temps, fins i tot caminant.

 

Sports Tracker I L’app amb el millor GPS

Destaca per la seva precisió amb el GPS quan corres, camines o vas amb bicicleta. En portar-la amb tu, ofereix informació detallada de calories consumides, ritme, distància i velocitat mitjana. Si es connecta amb un rellotge digital, també mostra el ritme cardíac o els passos durant l’exercici.

 

Aquestes aplicacions mòbil no només fan que córrer sigui més divertit, sinó que també t’ajuden a millorar el teu rendiment, seguir els teus progressos i mantenir una gran motivació al llarg del camí.

 

Ja tens la teva preferida? Descarrega-la i des de Fibracat volem que comencis a córrer cap als teus objectius!