23 d'Abril de 2021

Fibracat regala fins a un any de fibra gratis a qui ‘apadrini’ nous clients

Des de Fibracat tornem a llançar la promoció APADRINA, que ofereix un mes de fibra totalment gratis a cada client que en porti un de nou. A més, el nou client ‘apadrinat’ tampoc paga res durant el primer mes. Cada usuari actual de Fibracat pot portar un màxim de 12 nous clients, per tant, pot aconseguir tot un any de fibra gratis amb la tarifa que tingui contractada. La promoció, que d’aquesta manera beneficia tant els clients actuals com les noves altes, és vàlida des d’avui i fins al pròxim 23 de maig.

La promoció APADRINA no és acumulable a cap altra i cada ‘apadrinat’ només pot ser-ho una única vegada. Per amortitzar la instal·lació, el nou usuari té una permanència de 4 mesos i pot triar qualsevol tarifa excepte la Bomba. Consulta aquí totes les condicions.

La promoció és una nova versió de la campanya ‘Apadrina un sense fibra’, que a Fibracat vam llançar el 2015. En aquell moment, l’objectiu era convidar persones que tenien connexió amb ADSL a passar-se a la fibra òptica i aprofitar les seves prestacions. Avui, l’ús de la fibra s’ha generalitzat i per això la campanya se centra a apadrinar un nou client que vulgui passar-se a Fibracat.

A Fibracat hem millorat recentment totes les tarifes. Ha modificat tots els packs de fibra a casa més una línia mòbil que, sense cost, han passat a tenir trucades il·limitades i 30Gb en lloc de 20. A més, oferim algunes de les tarifes més competitives del mercat a l’estat per a disposar de fibra a casa, telefonia fixa i/o mòbil i Fibracat Plus Bàsic (servei de televisió amb 40 canals gratuïts).

Fibracat lidera les ofertes de fibra més atractives i respon, amb els millors preus, qualitat de servei i velocitat, a la necessitat de millorar les nostres connexions des de casa i des del mòbil. Més informació sobre tarifes.