4 de Febrer de 2021

A Fibracat ajudem pimes i autònoms cedint-los publicitat gratuïta

A Fibracat hem iniciat una campanya per ajudar els nostres clients (pimes i autònoms) en un moment molt complicat per al teixit empresarial català, especialment per a la petita i mitjana empresa i els emprenedors.

Per contribuir en el possible a la seva recuperació i creixement, els oferirem publicitat gratuïta a través del canal de TDT, Fibracat TV, que arriba al 92% de Catalunya amb una proposta clarament diferenciada: una programació que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica amb formats i continguts innovadors.

Tenim més de 4.000 empreses com a clients, incloent pimes i autònoms, que seran els que es podran beneficiar de la iniciativa, pensada perquè els petits negocis arribin a nous clients de tot el país, oferint els seus serveis o productes gràcies a la digitalització i l’e-commerce.

La campanya s’iniciarà el proper 15 de febrer i tindrà una durada de 2 mesos. Els espots s’emetran dins la programació de Fibracat TV en les franges de més audiència i durant el cap de setmana. La producció de l’espot anirà a càrrec del l’anunciant però el cost publicitari l’assumirà íntegrament Fibracat, amb l’única condició que sempre es respecti el manifest ètic de Fibracat TV, on es marca com a propòsit contribuir a una societat on la igualtat sigui real, efectiva i definitiva.

Per a la cofundadora de Fibracat i presidenta de Fibracat TV, Meritxell Bautista, “en moments excepcionals com l’actual, hem de ser creatius i alimentar una cadena de solidaritat. Ens devem als nostres clients i hem pensat que aquesta iniciativa pot ser un petit ajut per a pimes i autònoms que passen un moment molt delicat i necessiten ampliar mercat”.

Arran de la pandèmia, a Fibracat hem engegat diverses iniciatives solidàries, com la cessió d’internet gratuït a famílies en risc d’exclusió, i hem col·laborat en la cessió de dispositius per tal que persones ingressades per coronavirus poguessin estar acompanyades telemàticament de familiars i i amics. Per a més informació sobre la campanya clica aquí.

Sobre Fibracat TV

Fibracat TV és el nou canal de TDT en català impulsat per Fibracat. Nascut l’1 de juny de 2020, arriba al 92% de Catalunya amb una proposta clarament diferenciada: una programació que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica amb formats i continguts inèdits a Catalunya i a l’estat. És un mitjà atrevidament innovador en els seus formats, on entren en escena les noves tecnologies de comunicació social i les arts digitals.

Un altre tret diferencial és el seu manifest, on es marca com a propòsit contribuir a una societat on la igualtat sigui real, efectiva i definitiva. La presència de Fibracat TV és simultània en streaming, a la carta, a Internet i a la plataforma Fibracat Plus, i oberta a la interactivitat per mitjà de les seves pròpies xarxes socials.